Sernik
Tradycyjne i znane ciasto, wilgotna i puszysta masa serowa na kruchym spodzie wykończony polewą czekoladową.
Szarlotka
Ciasto na kruchym spodzie, z jabłkami zapiekanymi, z cynamonem wykończone pudrem, lub kruchą kratką.
Królewiec
Puszyste miodowe blaty i biszkopt czekoladowy, przełożony budyniem śmietankowym wykończone polewą marmurkową.
3-Bit
Ciasto na spodzie, z puszystego biszkoptu, przełożone budyniem śmietankowym kajmakiem oraz maślanymi herbatnikami, góra posypana kakao.
Dobosz
Galaretka, z dodatkiem drylowanych wiśni, położona na jasnym puszystym biszkopcie, pokryta kremem śmietankowym i wykończone prażonym kokosem z miodem.
Szachownica
Jasno-ciemne ciasto, ucierane przełożone fantazyjnie kremem tworzy kształt szachownicy.
Runo leśne
Ciasto ucierane, z dodatkiem szpinaku przełożone konfiturą z czarnej porzeczki i kremem budyniowym.
Sero-mak
Tradycyjny sernik, połączony z masą makową, z dodatkiem bakalii na kruchym spodzie.
Makowe
Puszysty wilgotny blat makowy, z dodatkiem jabłek bakalii i jasne blaty biszkoptowe, przekładane kremem.
Pychotka
Kokosowo-bakaliowy blat, przełożony jasnym i czekoladowym biszkoptem z dodatkiem kremu śmietankowego.
Baron
Mocno czekoladowe ciasto, z wkładką owocową i kremem kawowym.
Ptasie mleczko
Lekkie i puszyste masy owocowa i czekoladowa z warstwą galaretki.
Babka piaskowa
Cytrynowe, lub czekoladowo waniliowe ciasto, ucierane w formie okrągłej, lub prostokątnej.
Mazurek
Dwa kruche spody, przełożone konfiturami owocowymi, z dodatkiem skórki pomarańczowej i orzechów, wykończone masą kokosową i kolorową pomadą.
Keks
Puszyste ciasto, ucierane z dodatkiem bakalii.
Jogurtowe
Śmietankowo-jogurtowe ciasto, z dodatkiem świeżych owoców zalane żelem brzoskwiniowym.